LCnederland.nl

info@lcnederland.nl

Lifestyle Change Nederland

Gewone mensen, buitengewone resultaten

Succesvolle resultaten

Ontmoet onze succesverhalen: mensen die met het Lifestyle Change programma kilo’s zijn afgevallen, hun gezondheid hebben verbeterd en hun leven hebben getransformeerd. Laat je inspireren door hun succes en ontdek wat jij kunt bereiken!

Linda afvallen ermelo lifestyle change

Linda -30 kilo

Via een collega kwam ik bij Lifestyle Change. Ik heb me aangemeld voor de kickstart van Olav en werd getriggerd door zijn woorden ‘iedereen kan dit, het maakt niet uit wat voor eten je lekker vindt’. Dat was interessant, want ik ben nou niet echt een goede groente/fruit eter. Toch de knoop doorgehakt en me aangemeld, maar niet met de verwachting dat ik 6-12 kg zou afvallen. Maar het tegendeel was waar. Door de fijne hulp van Olav en Gerda lukte het mij om in de 8 weken toch bijna 8 kg af te vallen. Ik leerde door het bijhouden van mijn voeding wat er nu precies voor voedingswaarden in welke producten zaten en ik werd steeds beter in de puzzel om tot een goed dagschema te komen zonder honger te lijden. En nog steeds zonder veel groente/fruit te eten en ook nog gewoon iedere vrijdag patatdag. Ook leerde ik dat sporten niet als verplichting hoefde te voelen, maar dat ik er lekkerder door in mijn vel kwam te zitten. Na de 8 weken Lifestyle Change had ik de smaak te pakken en met dat als basis wist ik het totaal ongeveer 8 maand vol te houden, met als resultaat dat ik 30kg af viel. Ik zal niet zeggen dat het altijd makkelijk is, maar door Lifestyle Change heb ik geleerd wat er in eten zit. En ook dat ik niet streng voor mezelf ben, maar lief, omdat ik goed voor mezelf zorg.
Ontwerp zonder titel (58)

Ginger -25 kilo

Hiervoor had ik even een steuntje in de rug nodig. Hoe en waar moest ik beginnen? Ik had last van blessures en wilde ook graag sterker worden en blijven om hier beter mee om te gaan. Hoe doe ik dat? Lifestyle Change bleek het antwoord. Ik ben er 100% voor gegaan en heb er 100% voor teruggekregen! Het harnas is letterlijk en figuurlijk uitgegaan. Ik voel me sinds lange tijd de vrouw, collega, moeder en echtgenoot die ik wil zijn. Wat mij heel erg meeviel was de voedingswijze. Het is geen dieet, geen strikt regime wat met geen mogelijkheid vol te houden is. Het leren wat goed of beter voor je is qua beweging, voeding en mindset. Geen gedoe, gewoon het eerlijke verhaal. Je kan pas 100% van jezelf geven als je 100% aan jezelf geeft. Goed voor jezelf zorgen is geen egoïsme.
Ontwerp zonder titel (14)

Rosanne -34 kilo

Ik was al begonnen met afvallen, maar merkte na een tijdje dat het weer minder goed begon te gaan. Mijn motivatie was weggeëbd. Toen ik over Lifestyle Change las raakte ik direct enthousiast, maar twijfelde toch of ik mij zou aanmelden. Ik zat al een hele tijd vast op een plateau en was bang dat ik teleurgesteld zou raken als het niet zou lukken dat plateau te doorbreken. Uiteindelijk ben ik toch de drempel overgestapt. Lifestyle Change bleek alles te bieden dat ik bij eerdere pogingen gemist had. Het heeft vooral mijn mindset veranderd. Ik voel mij nu veel zekerder over mezelf.
Ontwerp zonder titel (16)

Lucia -10 kilo​

Zelf lukte het me maar niet om die knop om te zetten. Uiteindelijk besloot ik me aan te melden voor Lifestyle Change. Ik heb Lifestyle Change ervaren als motiverend en leerzaam en vond het vooral heel fijn dat ik het niet langer alleen hoefde te doen! Je krijgt zoveel begeleiding in alles. Ik vond het sporten erg leuk! De voedingslessen zijn erg leerzaam! Je mag alles eten, maar de verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten moeten kloppen en zo ben ik er bewust van geworden dat ik veel te weinig eiwitten at. Als je twijfelt, wat ik ook gedaan heb, kan ik alleen maar zeggen: mijn ervaring met de Lifestyle Change was alleen maar positief!! Natuurlijk moet je het zelf doen, maar doordat je goede begeleiding krijgt en het ook leuk is om te doen gaat het je lukken!
Ontwerp zonder titel (17)

Elma -8 kilo

Ik was al een tijdje futloos en had een dikke buik. Eigenlijk had ik twee buiken. Ik wilde er wat aan doen, maar wel met een stok achter de deur. Toen ik over Lifestyle Change las, leek dat me precies wat voor mij. Ik vond alles geweldig. Het sporten zelf, maar ook de sfeer was heel goed. De eye-opener die ik vooral door het sporten kreeg, is dat je meer kan dan je denkt. Ook de mindset lessen zette me vaak aan het denken. Niet in problemen denken maar in oplossingen. De voedingsapp gaf me inzicht. Ik heb nu weer één buik in plaats van twee. Terwijl ik dat vanwege mijn 55 jaar en drie keizersneden nooit voor mogelijk had gehouden. Daarnaast is ook mijn conditie is met sprongen vooruitgegaan. Waarom zou je het niet gewoon proberen? Het is maar 2 maanden en gaat je meer opleveren dan je je nu voor kan stellen.
Ontwerp zonder titel (18)

Mariëlle -7,2 kilo

Voor mij waren de grootste eye-openers dat ik mij in no-time energieker kan voelen door enkele simpele technieken, en dat ik ervoor kan kiezen om te rEgeren over mijn planning in plaats van constant te rEAgeren. Tegen iedereen die nog twijfelt wil ze zeggen: Twijfel niet, schrijf je in. Het is zeker de moeite waard. Je gaat er geen spijt van krijgen!
Ontwerp zonder titel (19)

Wilma -17,3 kilo

Mijn lijf was steeds meer veranderd tot op het punt dat ik mij niet eens echt vrouw meer voelde. Mijn oom was 25 kilo afgevallen met Lifestyle Change en hij heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om ook mee te doen. Ik had van tevoren niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Ik ben iedere week afgevallen en kreeg veel energie van het team en de andere Lifestyle Changers. Na Lifestyle Change ben ik verder gewandeld op de weg die ik was ingeslagen, omdat ik me daar zoveel beter door voelde! Wilma is inmiddels 17,3 kilo afgevallen! Door Lifestyle Change ben ik mij weer meer vrouw gaan voelen. Aantrekkelijker. Ook kan ik het drukke gezinsleven nu beter overzien omdat ik meer energie heb en sterker en fitter ben. Natuurlijk zijn er wel dagen dat het iets minder gaat en ik moe ben. Maar dat is ook niet gek met 3 jonge kinderen!
Ontwerp zonder titel (20)

Froukje -7 kilo

Ik merkte dat mijn gezondheid achteruitging: pijnlijke knieën bij het traplopen, moeite met het strikken van mijn veters en grotere kledingmaten. Lifestyle Change, een combinatie van sport en voeding, bood uitkomst. Het unieke is dat je het samen doet. Ondanks mijn twijfels over de online aanpak, stelde Olav mij gerust met zijn kennis en motivatie. Het boek biedt waardevolle inzichten, en de Facebookgroep biedt herkenbaarheid en voedingstips. Het voelt als een teaminspanning. Froukje liet zien dat je actie moet ondernemen om verandering teweeg te brengen. Het vereist planning, inzet en eerlijkheid naar jezelf. Geen excuses meer! Het is belangrijk om zelfreflectie te hebben: wat gaat goed en wat kan beter?
Ontwerp zonder titel (21)

Kelsey -8,8 kilo

Lifestyle Change heeft mijn motivatie hervonden en biedt de stimulans die ik nodig had. Nu haal ik energie uit sport en voeding. Kelsey ontdekte dat afvallen niet gelijk staat aan verhongeren. Ik geloofde dat je extreem weinig moet eten om gewicht te verliezen, wat het onhoudbaar maakte. De voedingsapp liet zien dat je veel kan eten, en welke producten je beter kunt vermijden. Voor wie overweegt zich aan te sluiten bij Lifestyle Change, wil Kelsey het volgende zeggen: Meld je aan voor Lifestyle Change! Het geeft energie en je voelt je beter. Met de ‘stok achter de deur’ kan ook jij het volhouden. Kom dus van die bank af en meld je aan!
Ontwerp zonder titel (22)

Sandra -8 kilo

Ik had al heel veel pogingen gedaan. Daardoor werd zelf beginnen steeds moeilijker en ik hield het trouwens ook nooit zo lang vol. Lifestyle Change biedt mij de stok achter de deur die ik nodig heb om wel vol te houden. Daar ben ik heel blij mee! Al is het soms ook nog wel lastig om vol te blijven houden. Maar omdat ik weet waarvoor ik het doe blijf ik toch doorgaan. Ik heb dus ontdekt dat ik het eigenlijk gewoon kan! Geef je gewoon op, want het gaat zoveel fijner en makkelijker als je er hulp bij krijgt. En je kan erop vertrouwen dat je waar nodig echt ondersteunt wordt bij het sporten en de voeding.
Ontwerp zonder titel (23)

Sandra -5,9 kilo

Toen mijn gewicht uit de hand liep, begon ik te jojoën met afvallen. Ik was het zat en wilde me energieker voelen en beter in mijn vel zitten. Lifestyle Change was de juiste keuze. Ik ben enthousiast over het uitgebreide programma, waaronder Olavs boek en de enthousiaste coaching. Het sporten geeft me energie, maar het gaat verder dan dat. Je werkt aan een nieuwe mindset, leert doelen stellen, afspraken met jezelf maken en daaraan vasthouden. Dankzij de voedingsapp begrijp ik nu hoe het zit met calorieën. Ik was een grote snoeper, maar liet dat los toen ik zag hoeveel calorieën, koolhydraten en vetten erin zaten. Ik heb geleerd dat waar een wil is, ook een weg is. Met de juiste tools kun je in korte tijd veel bereiken, je energieker voelen, een kleinere maat hebben, en letterlijk beter in je vel zitten.
Ontwerp zonder titel (24)

Sjoerd -7 kilo

Vooral i.v.m. gezondheidsklachten was het tijd om in actie te komen. Je moet het natuurlijk wel zelf doen maar je wordt echt gemotiveerd! Sjoerd voelt zich nu al veel beter dan een paar weken geleden. Het is erg fijn om te zien in hoeverre een strak eetschema i.c.m. sporten, leidt tot minder gewicht en je weer goed voelen. Tegen iedereen die twijfelt of dit het moment is voor een Lifestyle Change wil Sjoerd het volgende zeggen: Gewoon doen, je ervaart pas wat het met en voor je doet als je meedoet!
Ontwerp zonder titel (25)

Hilda -7 kilo

Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben, zoals Sonja Bakker, dieet pro, 10 dagen dieet en ga zo maar door was er nog niks veranderd. Ik was moe, futloos en had echt last van de overtollige kilo’s. Ik was bang dat poging zoveel weer niet zou lukken maar ben blij dat ik de drempel overgestapt ben. Deze poging gaat als een trein. Ik ben super enthousiast! Het resultaat is er ook naar. Mijn lichaam laat zien dat ik bewust en goed bezig ben. Alles veranderd! Mijn gewicht en figuur! Daar word ik gewoon blij van. Plannen is echt belangrijk. Vooral de dingen die je voor jezelf doet. Voor je energie en je gezondheid. Iedereen om je heen heeft er wat aan als je lekkerder in je vel zit. Met name je gezin! Ga de uitdaging aan! Gooi je leven om. Zodat je net zoals mij weer in de spiegel durft te kijken, je fitter gaat voelen en weer het goeie voorbeeld bent voor jezelf en je mensen om je heen. Maak jezelf weer trots op wie je bent en wat je doet.
Ontwerp zonder titel (26)

Patricia -10 kilo

Ik zat vast, alsof ik een jaar lang op de bank had doorgebracht, vergezeld door Tony Chocolonely. Ik was ongelukkig. Lifestyle Change heeft me in beweging gebracht. Ik had deze schop onder mijn kont nodig, een duidelijk en haalbaar doel, en goede begeleiding. Het idee dat de eerste 6-12 kilo binnen 8 weken weg kunnen zijn, is geweldig. Ik heb de controle. Niemand dicteert mijn eetgewoonten. Ik eet mee met mijn gezin, mits ik de richtlijnen volg. Dit is duurzamer dan strikt volgens een weekmenu te eten, hoewel die wel beschikbaar zijn! Als je vastzit, begrijp ik dat. Begin met een halfuur wandelen per dag, zoals ik deed. Binnen een week voelde ik me fitter en gemotiveerd om meer te doen. Ik weet zeker dat jij dat ook kunt. Kom van die bank en zet die eerste stap. Je zult er blij van worden!
Ontwerp zonder titel (60)

Anja -12 kilo

Ik hoopte dat het mij met Lifestyle Change zou lukken om het roer om te gooien en van de bank af te komen en af te komen van mijn suiker verslaving. De inzichten en richtlijnen uit Olavs boek en zijn enthousiaste begeleiding was waardevol. Ik ben tot inzicht gekomen dat ik zelf mijn geluk in de hand heb. “Kom op… meld je aan en ga samen de strijd aan… je bent het waard!

Dit lukt jou ook! 💪
Zet vandaag de eerste stap
naar verandering

Word het volgende succesverhaal met ons Lifestyle Change Programma! Meld je aan en ontdek de gezondste, gelukkigste versie van jezelf.

Ontwerp zonder titel (30)

Maaike -5 kilo

Sporten lukte me wel en deed ik ook met plezier! Op mijn eten letten ging me minder goed af. Ik wilde met Lifestyle Change een nieuwe start maken. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Alles werd vanaf het begin goed uitgelegd en er was veel ruimte voor vragen. Er wordt ook naar je geluisterd. Je bent absoluut geen nummer! Dat vind ik heel positief! Ik word ook heel enthousiast van dat je het met veel mensen samendoet. Dit was echt even wat ik nodig had. Ik had rondom voeding geen plan en geen rem! Ik schepte soms wel drie keer op bij het avondeten. Niet handig natuurlijk. Nu ik mijn voeding bijhoud realiseer ik me wat ik kan eten en kan ik verantwoord genieten!
Ontwerp zonder titel (29)

Thomas

Lifestyle Change is geen typisch afvaltraject, maar iets wat je leven kan veranderen. De coachavonden met de wijze woorden van Olav hebben mij de juiste dingen doen beseffen en heeft me gemotiveerd om niet alleen deze nieuwe lifestyle zo vasthouden, maar mijn enthousiasme over deze afvalmethode ook te delen met anderen. Als vader en ondernemer, in die volgorde, heeft hij tijd gemaakt voor zichzelf waardoor hij een betere versie van zichzelf kon worden voor anderen. Iedereen zou die stap moeten zetten, juist als ze druk zijn. Druk zijn is geen excuus om geen tijd voor jezelf te maken. Het is juist een reden.
Ontwerp zonder titel (28)

Tony -26 kilo

Ik was vermoeid, lui en futloos, met toenemende blessures. Iets moest veranderen! Lifestyle Change voelde vanaf dag één als thuiskomen. Je wordt niet behandeld als een nummer, maar als een waardevol persoon. De steun en betrokkenheid is enorm. Sporten is belangrijk en genieten. Ik let op mijn voeding, omdat ik veel ongezonde producten at die ik niet nodig had. Ik voel me steeds beter in mijn lichaam en ben er trots op. Doe ook mee! Je wordt gezonder, fitter, krijgt meer energie en levensvreugde. Ik ben het bewijs dat het werkt! Je moet het zelf doen, maar de Get Healthy Family ondersteunt je. Mijn doel is om nog eens 10 kilo af te vallen tot 85 kg. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar ik ga het halen. Mijn doel is om nooit meer boven de 100 kg te komen.
Ontwerp zonder titel (31)

Dennis -17 kilo

Ik was net weer begonnen met voetballen en merkte dat mijn conditie dramatisch was. Ik ben zeer positief over het programma. Vooral het sporten vond ik echt leuk om te doen. De trainers wisten op een leuke, luchtige manier het beste uit jezelf te halen. Na 8 weken kun je dingen die je vooraf niet kon en dat werkt heel positief. Ook de mindset lessen waren heel interessant. In Jip en Janneke taal wordt uitgelegd wat je eigenlijk al wel wist maar nooit echt over nagedacht had. De grootste eye opener was voor mij dat van uitstel afstel komt. Ah dat komt wel. Nou. Als je niks doet komt dat niet. Daar heb ik nu echt een stap in gezet.
Ontwerp zonder titel (33)

Eva -9 kilo

Het enthousiasmeert mij wanneer ik resultaat zie, dat geeft mij een duwtje de goede richting in en heb ik zin om steeds meer te gaan knallen!” Ik heb ontdekt dat op je voeding letten, niet betekent dat je niks meer mag en elke dag sla moet eten, aangezien ik kan genieten van goed eten, verbaasde mij dit! Ik heb nooit motivatie gehad om iets met mijn lijf te gaan doen. Ik vind het leuker om op de bank te zitten, wijn te drinken en alles eten wat ik wil. Maar daar word je energieloos van! Op een gegeven moment moet je jezelf bij elkaar rapen en een drempel over, het begin is zwaar, maar je krijgt er zoveel voor terug!
Ontwerp zonder titel (34)

Anita -6 kilo

Ongeveer 5 jaar geleden, met een mooi resultaat en duidelijke toename van mijn fitheid! Helaas zijn in de jaren daarop de kilo’s er weer bijgekomen en lukt het niet de knop weer om te zetten. In december corona doorgemaakt met als gevolg een conditie van nul. Daarom in januari de knoop doorgehakt om 1 februari te starten met Lifestyle Change. Met name de voedingsapp vind ik helemaal top! Het inzicht dat het me geeft in wat ik eet motiveert mij om de juiste dingen te eten. Je voelt je zoveel beter en fitter als je goed voor jezelf zorgt! Neem de stap om je op te geven, het zal niet altijd makkelijk zijn en vanzelf gaan, zowel het sporten als de manier van eten. Maar gun het jezelf, je bent het waard!
Ontwerp zonder titel (35)

Romy -7 kilo

Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ondanks dat het online was. Dat was best even een drempel maar ik heb er geen last van gehad. Door het bijhouden van het voedingsdagboek ben ik er echt achter gekomen dat je veel meer calorieën eet als dat je denkt. Ik ben me daar nu veel bewuster van en dat heeft een geweldig resultaat! Ik zag vooral erg op tegen het dieet, maar doordat je zelf kan bepalen wat je eet valt dat enorm mee. Het is echt heel goed te doen!” Niet meer twijfelen maar gewoon doen. Het is echt goed om erachter te komen wat je kan eten. Het sporten is ook erg leuk en geeft je een goed gevoel.
Ontwerp zonder titel (36)

Jolanda

Ik werd steeds zwaarder en had weinig energie. Het leek mij een goed begin om wat kilo’s kwijt te raken. De keuze viel op Lifestyle Change omdat ik hoopte om daarmee een lange termijn resultaat wilde bereiken. Een crashdieet leek me niks. Sinds Lifestyle Change gaat het heel goed met mij. Ik zit stukken beter in mijn vel en ben heel trots op mijzelf! Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, kijk nu positiever naar mijzelf. Dat geeft een heel goed gevoel. Eigenlijk is mijn hele leven soepeler geworden. Op gewicht blijven is altijd de grootste uitdaging dus ik blijf lekker sporten en mijn voeding in de gaten houden. Daardoor lukt het toch!
Ontwerp zonder titel (37)

Dylanda -5 kilo

Het enthousiasme van Olav werkt inspirerend en de Lifestyle Change Workouts zijn erg afwisselend. Dat houdt het leuk! Door de coachavonden is Dylanda het belang van plannen gaan inzien. Niet alleen voor wat betreft je voeding! Ik ben mij gaan realiseren hoe belangrijk het is om een planning te maken als je een doel echt graag wilt bereiken. Gewoon doen! Je leert niet alleen hoe je succesvol afvalt en wat gezonde voeding is maar krijgt ook meer inzicht in jezelf door coachavonden. Daarnaast hoef je het niet alleen te doen! Alle Lifestyle Changers motiveren elkaar en samen sporten stimuleert ook enorm. Je gaat dan net even verder dan alleen.
Ontwerp zonder titel (38)

Nicole -3,9 kilo

Ik was echt toe aan nieuwe energie. Dat heeft Lifestyle Change mij nu al opgeleverd! Ik was ook heel erg benieuwd naar Get Healthy maar door de lockdown heb ik de club nog niet kunnen bezichtigen. Ondanks dat ben ik blij dat ik nu meedoe aan Lifestyle Change. Het wordt nu even voor een keertje online georganiseerd maar voelt toch als een volwaardig programma. Van beide kanten is de inzet groot! Voor Nicole blijkt het bijhouden van het voedingsdagboek waardevol. Ik hou voor het eerst in mijn leven een voedingsdagboek bij en begrijp nu beter welke keuzes ik gemaakt heb en moet maken om mijn gewicht onder controle te krijgen en houden! Gewoon doen! De eerste stap is vaak het moeilijkste.
Ontwerp zonder titel (39)

Jolanda -3,7 kilo

Ik had mezelf al meerdere keren beloofd om echt op maandag te beginnen maar ondanks dat mijn motivatie groeide lukte het me maar niet om daadwerkelijk de stap te zetten. Mezelf aanmelden voor Lifestyle Change bleek de schop onder mijn kont die ik nodig had. Het fijne aan de LC vind ik dat je echt iets samendoet en door meerdere contactmomenten per week blijf je gefocust als je, net als ik, wat moeite hebt met committeren aan je gezonde leefstijl. Nu eet ik nog steeds lekker, misschien nog wel lekkerder dan voorheen. Maar ik denk na wat ik eet en waarom. Ik dacht van tevoren dat ik het niet zou trekken, dat ik veel honger zou hebben. Maar integendeel, ik zit voldoende vol doordat ik het goede eet! Ik voel me energieker en gelukkiger nu ik aan mijzelf werk! Ik merk dat ik Lifestyle Change echt als een nieuw doel ben gaan zien waar ik iedere dag met veel plezier en enthousiasme mee bezig ben!
Ontwerp zonder titel (40)

Fenna -4,4 kilo

Ik vind het heerlijk om te sporten omdat ik mezelf er fitter en energieker door voel. Met mijn conditie was ik op zich al best tevreden en nu wilde ik er ook nog een paar kilo af om het volgende fitlevel te bereiken! De workouts zijn afwisselend, de begeleiding is goed en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik heb zelf nog geen vragen gehad maar zie dat de Lifestyle Change coaches snel supporten! Door het bijhouden van het voedingsdagboek werd ik wel echt even op mijn plek gezet. Oei! Het is fijn dat er meegekeken wordt met je voeding en ik raak nog meer gemotiveerd wanneer je iedere week je gewicht invult en ziet dat het harde werk wordt beloond. Het allerfijnste vind ik dat ik me bij Get Healthy op m’n gemak voel. Het is niet kijken en bekeken worden en je bent niet de enige met een rood zweet hoofd of een voller lichaam en dat maakt het net even anders en fijn om te sporten.

Wist je dat al onze coaches
oud-deelnemers zijn? 💡

Onze coaches kennen de uitdagingen en vragen die je misschien hebt. Met hun eigen ervaringen en succesverhalen, weten ze precies wat er nodig is om jou te begeleiden naar jouw persoonlijke succes. Samen halen we het beste in jou naar boven!
Ontwerp zonder titel (41)

Nelleke -4 kilo

Het lukte mij gewoon niet meer om zelf de knop om te zetten. Daarom besloot ik mij opnieuw aan te melden voor Lifestyle Change. Lifestyle Change zit goed in elkaar. Het enthousiasme is aanstekelijk, de lijntjes zijn kort en je krijgt snelle en duidelijke feedback. Dat levert snel resultaat op! Ik voel me nu al fitter! Ja, en ik heb geleerd dat je ook meer van jezelf moet vragen als je je doel wilt bereiken! Lifestyle Change is goed te doen en je gaat je er echt beter door voelen! Je moet het natuurlijk zelf doen maar krijgt daarbij wel hulp van anderen en het doorzetten en volhouden worden dubbel en dwars beloont!
Ontwerp zonder titel (42)

Corné -25 kilo

Ik zocht naar een stok achter de deur en ook hulp omdat ik eigenlijk mijn hele leven lang al worstel met de kilo’s en na een aantal keer een jojo-effect te hebben gehad nu echt op gewicht wil komen en blijven. Het lukt mij nu om op vaste momenten te sporten en door de oefeningen die we doen merk ik dat ik nu al sterker en fitter wordt. Verder had ik eigenlijk nog nooit mijn calorieën in de gaten gehouden dus dat heeft tot heel veel inzichten geleid. Eerder dacht ik: oh, dat zakje pinda’s is maar 250 gram, wat kan dat nou voor kwaad? Je kan een week goed op je eten letten maar als je in het weekend dan toch te veel en ongezonder eet dan heb je de rest van de week voor niets je best gedaan! Olavs boek is ook echt een eyeopener. Ik heb eruit geleerd hoe mijn opvoeding en zelfbeeld hebben geleid tot de keuzes die ik tot nu heb gemaakt en daar heb ik snel verandering kunnen brengen door het lezen van het boek en het invullen van de vragen die erin staan. Ik zag eten als een beloning, maar nu ben ik eten als voeding gaan beschouwen. Zet de stap, schrijf je in, je krijgt er zo veel energie voor terug!
Ontwerp zonder titel (43)

Marieke -2,7 kilo

Dat ik gewoon koolhydraten kan eten was al de eerste grote eyeopener! Tussen mijn oren ruste daar een soort taboe op als je wilt afvallen. Ook heb ik ontdekt dat als ik normale porties en gezonder eet, ik er eigenlijk meer van kan genieten omdat ik achteraf geen schuldgevoel heb. Begin gewoon eens met invoeren wat je denkt dat je eet. Dan kom je er waarschijnlijk al snel achter dat de balans niet goed is. Als je daarna je voeding wat meer gaat plannen en afwegen zul je ontdekken dat het helemaal niet zo moeilijk is om gezonder te gaan eten! Je moet natuurlijk wel willen. Het begint bij gemotiveerd zijn!
Ontwerp zonder titel (47)

Gerrit -10,7 kilo

In deze lifestyle change wilde ik 8 tot 10 kg afvallen, en fitter worden. Ook was mijn grootste uitdaging mijn relatie met eten weer op orde krijgen! Hierin heb ik weer grote stappen kunnen maken door de adviezen die ik kreeg.

1 februari ga ik nogmaals meedoen met Lifestyle Change! Wil graag nog een 8 a 10 kg kwijt! Driemaal is scheepsrecht! Tot dan heb ik mezelf als doel gesteld dat ik op mijn huidige gewicht wil blijven en ga monitoren waar ik nog tegenaan ga lopen zodat ik hier met Olav en zijn team aan kan gaan werken.

Ontwerp zonder titel (48)

Gert-Jan -8 kilo

Ik kon niet eens mijn blousjes fatsoenlijk aankrijgen. Ik was wel een beetje klaar met mijn overgewicht.

Ik had wel verwacht wat kilo’s kwijt te raken maar 8 kilo overtrof mijn verwachtingen. Olavs boek en het bijhouden van mijn voeding maakte het verschil.

Ik vind het leuk om te zien dat Lifestyle Change ook effectief is als je al wat jaartjes bezig bent of meerdere pogingen gedaan hebt. Ik ben ervan overtuigd dat het zo succesvol is door de combinatie van training, voeding en mindset. Ook helpt het dat je de strijd met de kilo’s niet alleen aangaat maar samen met tientallen anderen.

Ontwerp zonder titel (49)

Meta -15kilo

Ik ben tot het inzicht gekomen dat je met sporten en gezond eten eigenlijk een veel fijner leven hebt. Ik heb veel geleerd van Lifestyle Change. Het was een waardevolle ervaring. Ik ga zonder twijfel door met hoe ik nu leef. Ik ben er ook al helemaal aan gewend. Iets waar je je goed bij voelt went snel denk ik. Doe er wat aan nu het nog kan! Denk eens na voordat je iets in je mond stopt. Pak jezelf aan. Niemand gaat het voor je doen. Ga lekker naar buiten. Lopen, fietsen, sporten. Probeer het eens ik weet zeker dat je je al heel wat beter voelt als je vanavond naar bed gaat!
Ontwerp zonder titel (50)

Magreet -9 kilo

Ik zat inmiddels al een tijdje niet meer in de groene BMI-zone. Daar wilde ik naar terug. Dat is bijna gelukt! Nog maar 3 kilo te gaan! Zodra ik mijn einddoel bereikt heb ga ik alert blijven. Iedere vrijdag wegen zodat ik het op tijd doorheb als het weer de verkeerde kant opgaat. Dan hoeft het nooit meer zover te komen. Verder voldoende blijven sporten en bewust blijven eten. Lifestyle Change heeft mij bewuster gemaakt van de effecten van koolhydraten, eiwitten en vetten en ik eet minder gedachteloos. Verder geeft het sporten mij energie. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb en wens dat iedereen toe.
Ontwerp zonder titel (51)

Rosanne -8 kilo

Op 20 juni 2019 ben ik serieus begonnen met afvallen. Ik ben toen ook begonnen met therapie en leerde daardoor onwijs veel over mezelf. Helaas merkte ik rond januari 2020 dat het weer minder ging met het afvallen. Mijn motivatie was weggeëbd. Na de zomer zag ik op Facebook een advertentie voor Lifestyle Change voorbijkomen. Olavs visie sprak mij aan omdat niet alleen het sporten en de voeding wordt aangepakt maar ook het mentale stuk. Dit is het stuk wat ik enorm miste bij mijn eerdere pogingen. Door het lezen van Olav zijn boek ben ik heel bewust geworden van de gedachtes die ik heb en hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen. Mijn emoties en gedachtes ook niet langer te laten bepalen door wat andere mensen vinden maar door te doen waar ikzelf achtersta.
Ontwerp zonder titel (52)

Nel -5,9 kilo

Ik wilde graag wat kilo’s kwijt en had daarvoor zelf al vele pogingen gedaan, maar na enkele dagen ging het dan toch weer mis.

Wat mij echt geholpen heeft is het invullen van de voedingsapp waardoor ik meer inzicht kreeg. Wat ik ook heb opgestoken is dat ik mijzelf één keer per week kan wegen en dan direct kan ingrijpen als de weegschaal de verkeerde kant opslaat. Op die manier hoef ik het niet meer zover te laten komen.

Twijfels? Vragen? 🤔
Neem contact met ons op!

We begrijpen dat het zetten van deze stap spannend kan zijn en vragen kan oproepen. Maar onthoud: we zijn hier om je te ondersteunen. Aarzel niet, neem contact op.
Ontwerp zonder titel (53)

Joost -11 kilo

Tijdens het werk ging bewegen ook steeds minder makkelijk, dus ik besloot mij samen met Wendy aan te melden voor Lifestyle Change. Ik hoopte minimaal 8 kilo af te vallen en dat is zeer zeker gelukt. Ik ben mij veel bewuster geworden van mijn voedingskeuzes. Daardoor gaat afvallen nu relatief makkelijk. Natuurlijk denken veel mensen dan, zie dat nog maar eens vast te houden. Joost heeft echter al een beslissing genomen en een beslissing is anders dan een wens! Die blaas je niet zomaar omver. Ik blijf mijn voedingspatroon vasthouden. Ik heb er nu al zoveel voordeel van. Ik voel mij veel fitter én beloond door de voor- en nafoto!
Ontwerp zonder titel (59)

Alexandra -11 kilo

Ik wilde 10 kilo kwijtraken in 8 weken, daarnaast als persoonlijk extra doel wilde ik ook nog 5 km kunnen hardlopen. Die trainingen heb ik naast de online workouts gedaan. De online workouts waren al goed op zich, maar ik kon merken dat ik door de workouts veel meer core stabiliteit had, waardoor het hardlopen ook stukken beter ging dan andere keren. Het voedingsdagboek heeft veel inzicht gegeven in wat er wel en niet past in een goed dagschema. Vooral door het werken met de macro’s. En het mentale stuk, de feitjes die we tijdens de workouts kregen en de kleine complimentjes tussendoor.Het is het zo waard om te doen. Ik voel me zoveel beter, mijn humeur is vele maten gezelliger en ik ben niet meer altijd moe. Van iedere training houd ik weer een positief gevoel over.
Ontwerp zonder titel (15)

Johnny -55 kilo

Ik heb Lifestyle Change vanaf de eerste dag omarmt. Tijdens de workouts heb ik alles gegeven dat ik had, ik was gefocust op mijn voeding en ging open-minded aan de slag met mijn mentale fitness, zoals Olav dat zo mooi noemt. Door de resultaten die mij dit opleverde raakte ik al snel overtuigd van de kracht van Lifestyle Change, wat het makkelijker maakte om er ook volledig voor te blijven gaan. Lifestyle Change heeft mijn leven veranderd. Ik deel nu met trots mijn verhaal om anderen te inspireren om ook de stap te zetten die ik al veel eerder had moeten zetten.
Social media design (1)

Gerard -14 kilo

Samen met mijn vrouw heb ik de lifestyle change gevolgd, waardoor ik 14 kilo ben afgevallen en mijn doel heb bereikt. Door de jaren heen was ik langzaam wat kilo’s aangekomen. Dankzij dit programma kreeg ik niet alleen inzicht in mijn eetgewoonten, maar ook waardevolle kennis over voeding en de mentale uitdagingen van gewichtsverlies. We werden samen begeleid, steunden elkaar, en namen deel aan de groepssportlessen. Het grootste pluspunt? Mijn verhoogde bloeddruk is aanzienlijk verbeterd! Ik beveel dit programma van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en ondersteunende manier om af te vallen.

Social media design (2)

Jolanda -18 kilo

Sinds mijn achttiende heb ik geworsteld met mijn gewicht. Na talloze afslankpogingen kwam altijd het jojo-effect terug. Vijf jaar terug werd lipoedeem bij mij vastgesteld, waardoor veel op zijn plaats viel.

Ondanks het advies van een arts om onder een bepaald gewicht te blijven, kwamen er jaarlijks kilo’s bij en nam de pijn in mijn benen toe. In april 2022 trok een bericht van Lifestyle Change mijn aandacht. Zonder specifieke verwachtingen begon ik, maar na de eerste sessie was ik al 6 kilo lichter. Door de geweldige begeleiding en het enthousiasme van het hele team, besloot ik verder te gaan. Fast forward naar januari 2023: ik ben 18 kilo en heel wat centimeters kwijt. Het team van Lifestyle Change staat altijd voor je klaar, ook in de afrondende fase. Twijfel je nog? Sluit je aan bij dit fantastische team.

Social media design (3)

Annelies -9,2 kilo

Ik wilde verschuiven van ‘er goed uitzien’ naar ‘goed voor mezelf zorgen omdat ik het waard ben’. Tijdens mijn zoektocht vond ik Lifestyle Change, die sporten, voedingsadvies en mindset-training combineert. Een krachtige combinatie!

Binnen het 8-weken programma van Lifestyle Change verloor ik 6,9 kilo, en nadien nog eens 2,3 kilo. Deze transformatie kwam niet alleen door beter te eten en meer te bewegen, maar vooral door mijn mindset te veranderen. Nu voel ik me energieker, fitter, en heb ik een gezondere levenshouding aangenomen. Als je nog twijfelt: GA ERVOOR! Het is intensief, maar als je je inzet, is het leven-veranderend. Een jaar later behoud ik nog steeds mijn gewicht. Gerda en haar team zijn gepassioneerd, ondersteunend en altijd beschikbaar. Vertrouw me, dit is jouw kans om deel te nemen aan Lifestyle Change!

LC Nederland socials

Puck -38 kilo

Mijn reden om te beginnen met de Lifestyle Change was omdat ik niet lekker in m’n vel en in m’n hoofd zat. Ik had meer behoefte aan rust in mijn hoofd en tevredenheid over mijzelf. Hetgeen wat mij in de Lifestyle Change zo aansprak was dat naast voeding en beweging ook mindsetlessen worden gegeven, hierdoor kon ik gaan werken aan die onrust in mijzelf. Ik vond het heel erg fijn, maar ook spannend, om daarnaast samen met anderen te gaan sporten. Een stok achter de deur en een beetje extra motivatie op momenten dat ik het zwaar had. Wat ik heel fijn vind aan de Lifestyle Change is dat je alles mag eten, er zijn geen verboden producten, zolang het maar in de planning past. Gerda en Nicole kijken altijd op de achtergrond mee en geven goede tips waar ik echt wat mee kon, zonder oordeel. Ondertussen ben ik 38 kilo kwijt en heb ik veel meer rust in mijn hoofd, tevredenheid over mezelf en kennis over voeding. Het heeft mij super veel gebracht en ik zal het dus zeker aanraden om mee te doen!
Ontwerp zonder titel (55)

Janneke -6,4 kilo

Ontwerp zonder titel (61)

Rosemarie -11 kilo​

Ontwerp zonder titel (57)

Erwin -6 kilo

Ontwerp zonder titel (56)

Mary -8,3 kilo

LC Nederland socials (1)

Jouw succesverhaal hier?

Meld je aan voor ons Lifestyle Change Programma en wordt het volgende succesverhaal!

Chat openen
1
🗨️ Heb je een vraag?
Scan de code
Hey, 👋

Stel hier je vraag. Ik sta klaar om te helpen! 📲😊