LCnederland.nl

info@lcnederland.nl

Lifestyle Change Nederland

Ontdek het verhaal van Lifestyle Change

Over ons

Ontdek ons verhaal achter Lifestyle Change, een compleet programma dat levens verandert. Lees meer over onze gedrevenheid, waarmee we anderen helpen om een gezondere levensstijl te bereiken.

Wat is Lifestyle Change?
Jouw reis naar een gezonder leven!

Welkom bij Lifestyle Change! Mijn naam is Gerda Hilgenkamp en ik ben ontzettend enthousiast om jou te introduceren in ons geweldige programma.

 

Het begon allemaal met Olav Pranger, een gedreven ondernemer met een visie. Hij wilde niet alleen mensen helpen met afvallen, maar ook een blijvende verandering in hun levensstijl bewerkstelligen. Samen met ons team hebben we Lifestyle Change ontwikkeld, een programma dat veel meer is dan alleen een dieet. Het is een reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

 

Ikzelf ben ooit begonnen in de IT-wereld, maar mijn ervaring als lokale vertrouwenspersoon bij Defensie bracht me in contact met mensen die behoefte hadden aan een luisterend oor. Ik ontdekte dat mijn passie ligt in het helpen van mensen. Toen Olav mij vroeg om hem te ondersteunen bij Lifestyle Change, hoefde ik niet lang na te denken. Samen hebben we met passie en toewijding dit programma vormgegeven.

Hoewel Olav er helaas niet meer is, leeft zijn geest voort in Lifestyle Change. Ik mis hem enorm, maar ik draag zijn gedachtegoed altijd met me mee. Zijn energie en inspiratie motiveert me om dit programma voort te zetten en nog meer mensen te helpen hun leven positief te veranderen.

 

Bij Lifestyle Change draait het niet alleen om gewichtsverlies. We geloven in een aanpak waarbij voeding, mindset en beweging samenkomen. Ons programma is ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van je reis naar een gezondere levensstijl. Samen met ons team staan we voor je klaar om je te begeleiden, te motiveren en de juiste tools te bieden om succes te behalen.

 

We zijn trots op de vele mensen die we hebben geholpen om kilo’s te verliezen en hun leven positief te veranderen. Jouw succes is onze drijfveer. We kijken ernaar uit om jou persoonlijk te leren kennen en samen met jou de weg naar een gezonder en gelukkiger leven in te slaan.

Eerbetoon aan Olav Pranger
(oprichter Lifestyle Change)

Lifestyle Change… Olav… “Dit ben ik in mijn kracht! Genoten!” Zo klonk jouw laatste Facebookbericht na de lanceringsavond van LC-virtual op 6 februari. Lifestyle Change en Olav zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het voelt bijna als één woord.


Lifestyle Change, een fantastisch programma waarin deelnemers echt levensveranderende stappen maken, kilo’s gewicht kwijtraken, gezondere keuzes leren maken en het belangrijkste, een gezonde mindset ontwikkelen om op gewicht te blijven.

 

En Olav, de bedenker van dit prachtige programma. In dit programma heb jij je hele ziel en zaligheid gelegd. Als we samen de lanceringsavonden deden, zoals we er al veel gedaan hebben, dan was je helemaal in je element. “Dit is wat ik wil Gerda! Op een dag doen we dit op een podium samen met honderden mensen!” Soms greep je me vast en sprongen we een rondje, kreeg ik een knuffel van je en een dikke high-five!

 

Lifestyle Change maakte jou zo ontzettend blij! Vooral omdat je als geen ander wist hoe moeilijk het leven soms kan zijn.

 

Samen met jou Lifestyle Change draaien was gewoon een feestje! Naast dat we samen werkten, waren we al ruim 10 jaar bevriend en hadden we vrijwel dagelijks contact. We hadden diepgaande gesprekken, en prietpraat daar deden wij niet aan.

 

We volgden samen opleidingen, bezochten beurzen, deden samen persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s, waaronder die van Tony Robbins. We hadden lol en ook onenigheid. We spraken alles naar elkaar uit en het was altijd goed want we waren er voor elkaar, onvoorwaardelijk!

 

En toen was het 7 februari en kreeg ik een telefoontje dat de grond onder mijn voeten vandaan sloeg.

Voor jou en voor de 59 deelnemers heb ik de LC-Virtual van 6 februari afgerond, wat vond ik het zwaar en wat miste ik je ontzettend. Wat was ik ook boos op je dat je ons hebt achtergelaten en die 59 deelnemers jouw energie hebt onthouden.

 

En wat dacht je van alle andere mensen die jouw programma in de toekomst graag hadden willen volgen? Maar je kon niet meer, jouw trauma’s uit je jonge jaren zaten zo diep, je was het zat, het was klaar voor jou.

 

De pijn die ik voel, en met mij heel veel mensen, om jou te moeten missen, kan ik hier niet onder woorden brengen.

 

En toen kwam de vraag, wat gaat er met Lifestyle Change gebeuren? Lifestyle Change was altijd al een op zichzelf staande onderneming, los van de sportscholen.

 

Weken heb ik het antwoord uitgesteld, wil ik wel door zonder Olav en kan ik wel door zonder Olav? We hebben het programma zo mooi opgebouwd in al die jaren, het is zo compleet.

 

Die laatste LC met 59 deelnemers heeft me uiteindelijk overtuigd, Lifestyle Change verandert echt levens, dat mag nu niet stoppen. Ook de coaches op de verschillende locaties willen hun schouders eronder zetten.

 

Dus we gaan door! Op 4 september gaan we weer van start online en op 5 verschillende locaties. Het programma op zich veranderen we niet, maar we realiseren ons goed dat het zonder Olav nooit meer hetzelfde zal zijn.

 

Olav’s Lifestyle Change is een goed uitgedacht programma en samen met het team van coaches gaan we er alles aan doen om nog meer mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl!

 

En ik, ik doe het voor al die mensen die worstelen met overgewicht, maar bovenal doe ik het voor Olav, voor altijd in mijn hart! ❤

Geschreven door,

Gerda Hilgenkamp

Coach

We willen jou graag leren kennen! 😊

Bij Lifestyle Change draait alles om jou en jouw transformatie. Samen creëren we een omgeving waarin je kunt groeien, je grenzen kunt verleggen en je dromen kunt waarmaken.

 

Wij zijn er om je te begeleiden op het gebied van training, voeding en mindset, en om je te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Samen zetten we stappen richting een gezonder, energieker en gelukkiger leven.

 

Klaar om de volgende stap te zetten? Meld je vandaag nog aan en ontdek wat er mogelijk is. Klik hieronder om je avontuur te starten en samen gaan we op weg naar succes!

Chat openen
1
🗨️ Heb je een vraag?
Scan de code
Hey, 👋

Stel hier je vraag. Ik sta klaar om te helpen! 📲😊