LCnederland.nl

info@lcnederland.nl

Lifestyle Change Nederland

Reviews

Denk je erover om mee te doen met Lifestyle Change, maar twijfel je nog? Dat snappen we. Verandering is spannend en soms een beetje eng. Maar je staat er niet alleen voor. Hier bij LC Nederland hoor je de echte verhalen van mensen zoals jij. Mensen die twijfelden, de sprong waagden en nu een heel ander leven leiden.

Twijfel je nog steeds of jij dit ook kan? Dit zeggen onze deelnemers over Lifestyle Change.

Lees hun ervaringen en zie hoe ze hun uitdagingen overwonnen hebben. Geen filters, geen poespas, gewoon de realiteit. Het gaat niet altijd om het makkelijk hebben, maar om het waard vinden. En deze mensen vonden het zeker de moeite waard.
Tamara Van Beek
Tamara Van Beek
28 Mei 2024
Een goed doordacht programma! Deskundige begeleiding door leuke gemotiveerde coaches! Ook de voeding en mindsetlessen dragen echt bij aan een beter resultaat voor jezelf! Je krijgt inzicht in je eetpatroon, je valkuilen en leert de betere keuzes! Je wordt je bewust van betere keuzes en dat maakt je een betere versie van jezelf! Lifestyle Change is ècht een aanrader! Zó de moeite waard!
Esther Habekotté
Esther Habekotté
25 Mei 2024
Heel fijne begeleiding van Gerda, open en eerlijk. Het 8-weekse traject LC is voor iedereen goed te doen. Je wordt hierin goed begeleid en krijgt goede tips om af te vallen en vooral om op gewicht te blijven! Inmiddels ben ik ruim 20 kg lichter en al een tijdje member. Je krijgt dan nog steeds goede begeleiding en kun je gebruik blijven maken van de app waarin je oa voeding en je activiteit in kwijt kunt. Ècht een aanrader als je wil afvallen, fit en gezond wil blijven!
Monique Mayr
Monique Mayr
23 Mei 2024
Dit is echt geweldig!! Verdiep je in het programma en dan kom je echt tot dezelfde conclusie zoals ik die heb!!
Tijmen Schoemaker
Tijmen Schoemaker
14 Maart 2024
Ben bij elkaar 12kg kwijt. Heel dankbaar voor deze manier van "afvallen".
Mab Bies
Mab Bies
2 Januari 2024
In de eerste instantie dacht ik LC niet nodig te hebben en met zelf opletten de 5 kg die me echt in de weg zaten wel kwijt te raken. Dit lukte me niet en ben ik in september begonnen. Je krijgt heel veel aangereikt, voedingsadvies, gewoon mee etend met het gezin, maar door de voedingsapp zag ik, waar de dikmakers zaten en ik leerde ook waarom ik elke keer toegaf aan impulsief eten. Daarnaast krijg je beweging aandacht. Na 4 maanden zat ik op m’n streef gewicht. -7 kilo. En nu na de kerstdagen pak ik de draad weer op, om stabiel op m’n streef gewicht te blijven. Ik ben echt tevreden, eindelijk na jaren, heb ik iets gevonden waar ik echt m’n doelen mee kan bereiken!
Rianne Hoeven
Rianne Hoeven
2 November 2023
Life style change helpt je gezondere keuzes te maken in voeding, maar ook beter voor jezelf te zorgen. Gerda en het team geven je inzicht in je gewoonten en laten zien waar je eventueel aanpassingen kan doen. Gerda is duidelijk en helder in communiceren maar heeft empathie. Haar blik is helpend in het proces van afvallen. Ook als ze ziet dat je terugvalt, is er even individueel contact wat helpt om verder te kunnen.
Anna-Marie Hamstra-Hellema
Anna-Marie Hamstra-Hellema
1 November 2023
Duidelijke informatie, een positief team, eenvoudig te doen en een prachtig resultaat! Natuurlijk moet je zelf het nodige doen maar honger hebben is niet aan de orde. Ben blij met deze methode en met de gedreven mensen.
Elles Horstman
Elles Horstman
30 Oktober 2023
Een echte aanrader. Het is niet alleen het afvallen maar ook je mindset waar aan wordt gewerkt. En als het even niet lukt en je valt terug dan blijft Gerda toch aanwezig om samen te kijken waar je op vast loopt. Echt een life stijl change ipv een tijdelijke afval methode.
Kim den Besten
Kim den Besten
30 Oktober 2023
Gerda is een hele fijne coach. Zij legt veel uit over de achtergrond van afvallen/ aankomen waardoor je veel meer inzicht krijgt. Samen met haar enthousiaste, positieve, stimulerende manier van begeleiden kom je tot een mooi resultaat!
Ingrid Van De Kamp
Ingrid Van De Kamp
30 Oktober 2023
Het is prachtig om te doen en met resultaat en ik kan dit iedereen aanbevelen. Begeleiding is top. Ga zo door
Chat openen
1
🗨️ Heb je een vraag?
Scan de code
Hey, 👋

Stel hier je vraag. Ik sta klaar om te helpen! 📲😊