LCnederland.nl

Lifestyle Change Nederland

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact met ons op

Met het verzenden ga je akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden

Rianne Hoeven
Rianne Hoeven
2 November 2023
Life style change helpt je gezondere keuzes te maken in voeding, maar ook beter voor jezelf te zorgen. Gerda en het team geven je inzicht in je gewoonten en laten zien waar je eventueel aanpassingen kan doen. Gerda is duidelijk en helder in communiceren maar heeft empathie. Haar blik is helpend in het proces van afvallen. Ook als ze ziet dat je terugvalt, is er even individueel contact wat helpt om verder te kunnen.
Anna-Marie Hamstra-Hellema
Anna-Marie Hamstra-Hellema
1 November 2023
Duidelijke informatie, een positief team, eenvoudig te doen en een prachtig resultaat! Natuurlijk moet je zelf het nodige doen maar honger hebben is niet aan de orde. Ben blij met deze methode en met de gedreven mensen.
Elles Horstman
Elles Horstman
30 Oktober 2023
Een echte aanrader. Het is niet alleen het afvallen maar ook je mindset waar aan wordt gewerkt. En als het even niet lukt en je valt terug dan blijft Gerda toch aanwezig om samen te kijken waar je op vast loopt. Echt een life stijl change ipv een tijdelijke afval methode.
Kim den Besten
Kim den Besten
30 Oktober 2023
Gerda is een hele fijne coach. Zij legt veel uit over de achtergrond van afvallen/ aankomen waardoor je veel meer inzicht krijgt. Samen met haar enthousiaste, positieve, stimulerende manier van begeleiden kom je tot een mooi resultaat!
Ingrid Van De Kamp
Ingrid Van De Kamp
30 Oktober 2023
Het is prachtig om te doen en met resultaat en ik kan dit iedereen aanbevelen. Begeleiding is top. Ga zo door
Lucia Pul
Lucia Pul
30 Oktober 2023
Absoluut een aanrader!! Wil je wat kilo's kwijt..je energieker voelen..dan is de LC Nederland er voor jou! Wat ik zo fijn vond is dat Gerda en Nicole met hun team je zo goed en professioneel helpen door inzicht te krijgen in je eetgewoontes, je tips geven, motiveren, coachen met sporten enz enz en dat alles op een hele persoonlijke en medelevende manier!
Sylvia Fontaine
Sylvia Fontaine
30 Oktober 2023
Wat een goed programma! Het werkt écht! En wat een fijne, stimulerende coach gesprekken hebben we gehad. Gerda, enorm bedankt!
Puck Herder
Puck Herder
30 Oktober 2023
Ik loop al langere tijd mee met Lifestyle Change Nederland en ben super positief! Door Gerda en haar team heb ik altijd hele professionele, fijne en persoonlijke ondersteuning gehad. De 8-weekse Lifestyle Change is een super goed en steady programma waarin duidelijk is wat er wordt verwacht en hoe je de weg naar succes kunt doorlopen. Buiten deze weken ben ik als member altijd goed ondersteund en kan ik altijd op ze terugvallen voor feedback.
Diana van den Hoek
Diana van den Hoek
30 Oktober 2023
Heel fijne begeleiding en lessen om inzicht te krijgen in je gewoontes en die met vallen en weer opstaan te doorbreken. In 8 weken 7 kg kwijt door anders gezonder te eten meer te bewegen en zeker geen honger gehad!
Chat openen
1
🗨️ Heb je een vraag?
Scan de code
Hey, 👋

Stel hier je vraag. Ik sta klaar om te helpen! 📲😊