LCnederland.nl

info@lcnederland.nl

Lifestyle Change Nederland

Bereik jouw gezond gewicht met Lifestyle Change Nederland

Afvallen in Ermelo

Wil jij afvallen in Ermelo en op zoek naar een effectieve en persoonlijke aanpak? Bij Lifestyle Change Nederland helpen we jou om jouw gezonde gewicht te bereiken en een blijvende levensstijlverandering te realiseren.

Ga voor een gezonde leefstijl
met Lifestyle Change Nederland

Stel je voor: je staat voor de spiegel en kijkt naar jezelf met een gevoel van ontevredenheid. Je voelt je niet comfortabel in je eigen lichaam vanwege het overgewicht dat je met je meedraagt. Het belemmert je dagelijkse activiteiten en je verlangt naar een gezondere en fittere versie van jezelf.

 

Je hebt al van alles geprobeerd: een crash dieet, intensief sporten, begeleiding van een personal trainer, misschien zelfs wat kilo’s verloren, maar telkens val je terug in oude patronen en komt het gewicht weer terug. Het kan ontmoedigend zijn en je vraagt je af of het ooit mogelijk is om blijvende verandering te bereiken.

Maar weet je, het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan. Bij Lifestyle Change Nederland begrijpen we jouw worsteling en zijn we hier om je te ondersteunen. We bieden een persoonlijke benadering waarbij we kijken naar jouw specifieke behoeften en doelen. Samen werken we aan het creëren van gezonde gewoontes en een gezonde leefstijl die bij jou past.

 

Verlies de hoop niet en geef niet op. Met de juiste begeleiding, een gebalanceerd voedingsplan en effectieve bewegingsactiviteiten kun je jouw doelen bereiken en de beste versie van jezelf worden. Sluit je aan bij Lifestyle Change Nederland en ontdek hoe je blijvende verandering kunt realiseren voor een gezonder en gelukkiger leven.

Zo helpen we jou succesvol afvallen

Als je al lang strijdt tegen overtollige kilo’s zonder succes, begrijpen we dat dit proces verwarrend en je veel stress kan opleveren. Bij Lifestyle Change Nederland zijn we er om je te helpen. Met onze persoonlijke aanpak en ondersteuning vinden we samen de juiste weg naar blijvend gewichtsverlies. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe je op een effectieve en duurzame manier kunt afvallen.

Leefstijlcoaching

Bij leefstijl coaching draait alles om bewustwording en duurzame verandering. We beginnen met het verkennen en begrijpen van jouw huidige gewoonten, je achtergrond en identificeren de factoren die jouw eetgedrag beïnvloeden. Door het veranderen van je mindset creëren we een stevige basis voor een nieuwe, gezonde levensstijl die blijvend is. Samen zetten we stappen naar een betere versie van jezelf.

Voeding

Gezonde voeding is van vitaal belang binnen het Lifestyle Change programma. We richten ons niet op strenge diëten of het uitsluiten van voeding. In plaats daarvan leren we je de basisprincipes van voedzame voeding en begeleiden we je bij het maken van gezonde keuzes. Onze voedingscoaches inspireren je om heerlijke, voedzame maaltijden te bereiden, zodat je kunt genieten van eten zonder schuldgevoel.

Sporten

Binnen het Lifestyle Change programma speelt sporten een belangrijke rol. We moedigen een actieve levensstijl aan, niet als een straf of een obsessie, maar als een natuurlijke en leuke manier om zowel je lichaam als geest gezond te houden. Samen met andere deelnemers maken we van sporten een sociale en motiverende ervaring. Onze ervaren coaches en oud-deelnemers staan klaar om je te begeleiden.

Voor iedereen in Ermelo en omstreken die wilt afvallen:

Herken jij je in een van deze situaties? Je bent zeker niet de enige! Laat ons je helpen, zodat het je deze keer wél lukt.

In 3 stappen
naar duurzame resultaten

1. Online kennismaking

Tijdens de kennismaking met Lifestyle Change Nederland maken we graag kennis met jou en jouw doelen. We luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw uitdagingen en bespreken hoe ons programma jou kan ondersteunen. Dit is het startpunt van jouw reis naar een gezondere levensstijl.

2. 8-weken programma

Het 8-weken Lifestyle Change programma is ontworpen om jou te begeleiden naar duurzame resultaten. Gedurende deze intensieve periode krijg je persoonlijke coaching, voedingsbegeleiding, sportactiviteiten en toegang tot waardevolle tools en ondersteuning.

3. LC community

In onze community vind je gelijkgestemden die dezelfde uitdagingen aangaan. Je kunt ervaringen delen, elkaar motiveren en waardevolle tips en advies ontvangen. Deze online community biedt blijvende steun en inspiratie, ook na het afronden van het 8-weken programma.

Wat kost dit en wat krijg je ervoor?

Je hebt de keuze om deel te nemen aan het reguliere programma of om alleen online deel te nemen. De sport- en communityactiviteiten vinden in de omgeving van Ermelo plaats.

8-weken Lifestyle Change online only

Startdatum 4 september 2023
249 eenmalig
 • Toegang tot de online community
 • 2x per week live online workshops
 • Wekelijkse gewichtscheck & videocall
 • Toegang tot onze voedingsapp
 • Toegang tot ons online platform, tools en workshops

8-weken Lifestyle Change

Startdatum 4 september 2023
299 eenmalig
 • Toegang tot de community
 • 2x per week sporten op locatie
 • 2x per week live online workshops
 • Wekelijkse gewichtscheck & coaching
 • Toegang tot onze voedingsapp
 • Toegang tot ons online platform, tools en workshops
Favoriet

1813 mensen hebben al deelgenomen aan ons programma en met succes gewicht verloren.

Wanneer je met ons aan de slag gaat, brengen we samen verandering in de praktijk. Onze ervaren coaches staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen op jouw reis naar gewichtsverlies. Met hun expertise en persoonlijke begeleiding helpen ze je om de benodigde veranderingen te realiseren.

 

Samen zetten we de eerste stap richting jouw doelen en werken we aan het bereiken van een gezondere en gelukkigere versie van jezelf. Nu is het jouw beurt om succesvol af te vallen en jouw leven te transformeren.

Chat openen
1
🗨️ Heb je een vraag?
Scan de code
Hey, 👋

Stel hier je vraag. Ik sta klaar om te helpen! 📲😊