LCnederland.nl

info@lcnederland.nl

Lifestyle Change Nederland

Samen naar een gezonder leven

Leer ons team kennen 🤝

Bij Lifestyle Change Nederland hebben we ervaren coaches die jou begeleiden op jouw weg naar een gezondere levensstijl. Onze coaches begrijpen jouw uitdagingen, omdat ze zelf oud-deelnemers zijn. Samen werken we aan jouw doelen. Ontdek ons team en ervaar onze persoonlijke begeleiding.

Onze Lifestyle Change coaches

Gerda Hilgenkamp

Met passie en toewijding zet ik het Lifestyle Change programma voort, als eerbetoon aan mijn vriend en inspirator, Olav. Zijn energie en visie blijven mijn drijfveer om levens te veranderen en mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken.

Nicole Issing

Met plezier begeleid ik mensen naar een gezonder lichaam. Ik zie levens positief veranderen door onze methode en dat maakt me oprecht blij. Ik geef online training en voedingslessen, en verzorg samen met Gerda de wekelijkse feedback.

Tony Draaisma

Met een startgewicht van 128,5 kg ben ik tijdens het 8-weken programma maar liefst 15 kilo afgevallen. Sindsdien ben ik in totaal 30 kg kwijtgeraakt. Ik wil jullie laten zien dat het programma werkt als je ervoor gaat, en dat je nog steeds alles mag en kunt eten!

Wilma van den Hoorn

Ik heb 3x met het programma meegedaan en ben in totaal 25 kilo afgevallen. Als oud-deelnemer en Lifestyle Change coach vind ik het fijn om weer deel uit te maken van de groep en elkaar te motiveren.

Ginger Kleijer

In 2021 deed ik mee aan Lifestyle Change en verloor ruim 30 kilo. Nu geef ik met plezier sportlessen en help ik anderen het beste uit zichzelf te halen. Word onderdeel van een geweldige groep mensen die je steunen en bijstaan.

Michelle

3 jaar geleden heb ik Lifestyle Change gevolgd en ben ik 14 kilo afgevallen. Nu ben ik zelf coach geworden en ik geniet er enorm van. Ik ga jullie flink aan het werk zetten met goed doordachte trainingen, waarbij we vooral veel plezier zullen hebben.

Leonore van der Linden

Na het volgen van het programma in mei 2021, waarbij ik ruim 25 kilo ben afgevallen en me weer energiek voel, ben ik in september 2021 sportcoach geworden. Als positieve coach met een luisterend oor motiveer om jouw doelen te bereiken.

Corné Jansen

Als Lifestyle Change coach, die zelf 25 kilo afviel, waardeer ik dit holistische programma enorm. Het gaat verder dan gewichtsverlies, richt gericht voeding, mindset en levenservaringen. Samen met Tony leid ik de trainingen in Ermelo.

Jolanda van Dis

In 2019 heb ik zelf meegedaan met Lifestyle Change en ben 10 kilo afgevallen. Nu sta ik al 3 jaar op rij met enthousiasme en humor op het sportveld om les te geven. Samen werken we aan meer energie en een fitter lichaam.

Thomas

Lifestyle Change is meer dan een afvaltraject, het kan je leven veranderen. Als vader en ondernemer heb ik geleerd tijd voor mezelf te maken en een betere versie van mezelf te worden in een gezonder lichaam. Juist als je druk bent, moet je de stap zetten.

Jesse

Na zelf 30 kilo te zijn afgevallen met Lifestyle Change, heb ik 4 jaar geleden de overstap naar de sportbranche gemaakt. Eerst als trainer, nu voornamelijk in de technische ondersteuning. Ik zorg ervoor dat deelnemers probleemloos door het programma kunnen, zodat ze zich volledig kunnen richten op hun doelen.

Bernadette

Voor mijn bruiloft verloor ik kilo's met Lifestyle Change. Echter, na de bruiloft kwam ik snel weer aan, dus startte ik opnieuw, nu met een focus op mindset. Ik leerde dat gezondheid belangrijker is dan dun zijn. Nu, als beweegcoach draag ik mijn enthousiasme voor Lifestyle Change over.

Chat openen
1
🗨️ Heb je een vraag?
Scan de code
Hey, 👋

Stel hier je vraag. Ik sta klaar om te helpen! 📲😊